تحلیلی و حبری
جهت شادی روح مطهر شهدا و امام شهدا و تعجیل در ظهور حضرت مهدی (عج) صلوات

مظالب وبلاگ را چگونه ارزیابی می کنید

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان  رسا و آدرس mpapg.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 190
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 190
بازدید ماه : 270
بازدید کل : 59000
تعداد مطالب : 132
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1


آمار مطالب

کل مطالب : 132
کل نظرات : 3

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 190
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 190
بازدید ماه : 270
بازدید سال : 312
بازدید کلی : 59000
ضرورت های و باید های اقتصاد مقاومتی

سال 1395 از سوی رهبر فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه ای سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نام گذاری گردید نامگذاری سال با اهداف مشخص و از پیش تعین شده در حقیقت قطب نمای و خرکت کشور به سوی ان هدف می باشد و می بایست تمامی برنامه ها و فعالیت های اقتصادی و سیاسی و حتی فرهنگی به سوی اقتصاد مقاومتی منجر شود. و با این شعار هم  توجه مسئولان و برنامه ریزان به بان جلب می شود و هم انسجام نیروها  را فراهم می کند و هم نقشه و ترفنذد دشمنان را خنثی می کند.

 چرا اقتصاد مقاومتی؟

از سال 1391 که تحریم های فلج کننده اقتصادی از سوی آمریکا و اتحادیه اروپا برکشور ایران وضع و اجرا گردید در حقیقت  در جهت به زانو در آوردن ایران در زمینه هسته ای و دیگر مسائل بود که مقام معظم رهبری راه حل را در اقتصاد مقاومتی دانستند و افزودند توجه به  صنعت و اقتصاد بومی و اتکا به تولیداتن داخلی می تواند رهگشای برون رفت از مشکلات باشد  و اینک که دشمنان با پروژه نفوذ در عرصه های اقتصادی و با بستن قرار دادهای مختلف و بعنوان یک شریک تجاری قصد تضعیف اقتصاد کشور مان را دارند انجام اقدامات اساسی و اجرایی در زمینه اقتصاد مقاومتی بهترین راهبرد در تقابل با غربی هاست.

اگر یک کشوری بخواهد در مقابل زور گویی و زیاده خواهی آمریکا و اذناب او بایستد باید هم دارای اقتصاد قوی با استفاده از دانش بومی خود داشته باشد و هم دارای منابع و امکانات و ذخایر. ایران یک کشوری است که دارای منابع و ذخایر عظیم نفت و گاز  و معادن بیشمار  است بنابرین با این سرمایه بزرگ می توان یک اقتصاد شکوفا داشت بسیاری از کشورها فاقد این سرمایه اند اما برنامه و فکر دارند  و با این فکر وبرنامه ان سرمایه هارا به سوی خود جذب  و کشوردارند ذخایر را مستعمره خود می کنند نگاه به کشورهای آفریقایی و برخی کشورهای عربی موید بر این مطلب است و اگر در کشور مان غفلت صورت پذیرد کمتر از آنان نخواهیم شد.

اقتصاد مقاومتی یعنی

1- کاهش وابستگی به فروش نفت خام

2- کاهش واردات: یکی از مضرات اقتصاادتی که منجر به خروج ارز  از کشور می شود مسئله واردات کالاست که ضربه به واحد پولی کشور می زند و موجب خروج ارز از کشور می شود و هم ضربه اقتصاد کشور می زند. متاسفانه برخی از دولتی ها با هدف ایتکه وارد کالا مقرون به صرفه تر ازتولید کالا و  احداث کارخانه   است اقدام به واردات کالا می کنند. واردات مواد غرایی مانند برنج و چای که امروز چای چایکاران  کشورمان و برنج داخلی کشاورزان ما  توی انبار ها خوابیده است واردات بی رویخ بنزین و غیره از آسیب های اقتصادی است که اگر با اقتصاد مقاومتی و توجه به تولید داخلی صورت پذیرد مسلما اقتصاد کشور شکوفا و بیکاری و تورم نیز حل خواهد شد.

3-افزایش تولید داخلی و کیفیت دبخشی کالای ایرانی

با افزایش تولید داخلی و کیفیت کالاهای ایرانی با دوام می توان ذائقه مردم را تغیر داد اگر امروز تولید کنندگان ما با تولید با کیفیت در رقابت با کالاهای خارجی گام بردارند واین از اقدامات اساسی در اقتصاد مقاومتی است می توان به آبنده روشن اقتصاد ایران امید وار بود

تعداد بازدید از این مطلب: 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


29دی روز ملی مردم غزه گرامی باد

غزه کشوری کوچک در کرانه باختری و د ر کنار دریای سرخ و هم مرز با فلسطین که سالها در مقابل زیاده خواهی اسرائیل ایستاده است. کشوری که در طی چند جنگ بزرگ در مقابل اسرائیل ایستاد و مقاومت کرد و در مقابل همه وحشی گری و جنایات جنون امیز که حتی صدای اعتراض مردمان دیگر جهان را در اورد ایستاد و از مرز و شرف و مذهب و ناموس خود دفاع کرد.و  اسرائیلی که در جنگ سوم که کودکان مردمان بی پناه را آماج حملات خود قرار داده بود زبان به شکست در این جنگ ها گشود که در مقابل یک کشور کوچک نتوانست به پیروزی و اهداف خود دست یابد. اما علاوه بر آن مردم غزه بخصوص  جوانان رزمنده و شهادت طلب نگذاشتند سردمداران اسرائیل خواب راحت داشته باشند اعتراف نتانیاهو در کنگره آمریکا که در جنگ غزه 16000 موشک حماس به سوی تل آویو اثابت کرد که ما مجبور به تشکیل جلسات در پناهگاهها بودیم دلیل بر این ضعف و زبونی ارتش توخالی اسرائیل است. این روز و مقاومت مردم غزه مبارک باد

تعداد بازدید از این مطلب: 106
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اکنون صدای اعتراض شیخ نمر بهتر بگوش مسلمانان جهان می رسد

 

شیخ نمر باقر نمر علم و روحانی برجسته شیعی عربستان که صدای اعتراض او به رفتار ها و قوانین ال سعود موجب دستگیری او بعد از سه سال زندانی با حکم اعذام او دیروز اجرا گردید تا بتواند صدای اعتراض او را خاموش کند. شیخ نمر شهید شد اما صدای اعتراش او را مسلمانان در طایف و قطیف و بحرین و یمن ودیگر بلاد اسلامی سر داده و مرگ بر ال سعود شعار خو د کرده اند.عربستان که امروز درچند مشکل درون خاندانی خود و چند مشکل خارجی مانند حمایت از داعش و آلت و دست نشانده بودن باآمریکا و اسرائیل و نیز گرفتار شدن در باتلاق جنگ با یمن خود غرق در نابودی قرار گرفته است چگونه می تواند صدای اعتراضات دیگر مسلمانان را نه مسلمانان شیعه بلکه مسلمانان اهل سنت را خامو ش کند. تا کجا می خواهند راه تاریک بی تدبیری و بی کفایتی خود را طی کنند و عهده دار به ظاهر ام القرای اسلامی گردند. فاجعه جان باختن هزاران نفر از حجاج مسلمان در حادثه منا که خشم مسلمان را بر انگیخت و نمونه ای از بی تدبیری آنان دراداره امور کشور است می توانست آنان را از خواب غفلت بیدار کند .به راه انداختن جنگ با یمن در حمایت از منصور هادی رئیس جمهور مستغفی و دست نشانده غرب و زمین گیر شدن در این جنگ با یمن هیچ عادی برای عربستان نداشته است بلکه موجب رعب و وحشت مردم کشور شده است حمایت از داعش این گروهک تروریستی با کمک های مالی موجب نفرت انان در میان کشورهای مسلمان شده است که نتیجه آن جز بلند شدن اعتراض صدها شیخ نمر فایده دیگری برای عربستان و خاندان ال سعود نحواهد داشت.

مقام معظم رهبری در دیدار با شرکت کنندگان کنفرانس وحدت اسلامی (سه شنبه 8/10/1394) فرمودند من از سیاستمداران امیدی ندارم اما از شما علمای اسلام می خواهم تبین وضع موجود کنید و روشنگری کنید. یقینا باید اجلاس سران کشورهای اسلامی نسبت به این موضوع و وقایع جهان اسلام حساس باشد باید مجالس کشورهای اسلامی برای جهان اسلام چاره جویی نمایند تا موجب صلح و امنیت و آرامش در جهان اسلام گردد. لذا این واقعه و شهادت شیخ نمر را به آقا امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری و عموم مسلمانان و جهان تشیع تسلیت عرس نمده و امیداوریم که خون شهید شیخ نمر با زوال خاندان آل سعود به ثمر بنشیندو انشاء الله

تعداد بازدید از این مطلب: 75
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


9دی روز بصیرت و دلداگی مردم به امام و انقلاب و رهبری است

تاریخ حماسه حضور ملیونی مردم در 9دی نه تنها در تهران بلکه جای جای ایران اسلامی نشانگر  دلدکی ملت ایران به انقلاب و نظام اسلامی و بیعت با رهبر و مقتذای خود بود  روز اتمام حجت با دشمنان خارجی وداخلی بود که ما هنوز در صحنه  هستیم و نخواهیم گذاشت که این انقلاب توسط شما دستخوش تغیرات و ناملایمات گردد.

اگر چه دشمن با یک طراحی نازیوی از پیش تعین شده در انتخابات 1388 قصد یک انقلاب رنگی و مخملی مانند اوکراین و گرجستان و رومانی را در ایران داشت  تا بتواند با پروزه تغلب و جمایت از یک کاندیدای خاص صحنه میدان را به میل خود رقم بزند و هرجند تا حدودی توانست صحنه کشور را  اشفته کند و حتی برخی از نفوذی های داخلی و فرصت طلبان  را در این زمینه موثر بودند اما حضور ملیونی مردم در روز 9 دی 1388 در تهران و شهرستانها پایان دادن به  اقدامت دشمن در داخل کشور بود.

 9 دی ماهیت برخی از افراد و سر شاخه های احزاب داخلی را مشخص کرد برخی از افراد که با همه سوابق انقلابی و اجرایی کشور خود را از قطار انقلاب پیاده کردند و راه خود را از مردم و انقلاب جدا نمودند باید به هوش باشیم دشمن در هر زمینه ای مترصد فرصت در جهت ضربه زدن به نظام و انقلاب اسلامی است. راه اندازی صدها شبکه ماهوره ای و تلویزیونی و سایت های انترنتی  و ترویج فحشا و فساد و ایجاد نارضایتی عمومی  فقط و فقط یک هدف را داشته و دارند تا نظام اسلامی را نا کار امد و بی ثبات سازند.

 ملت ایران باید به هوش باشند از فتنه 88 با نگاه عبرت بنگرند و در اسفند 94 با نگاه نفوذ دشمن بیاندیشند که  ممکن است در حال طراحی ستاریوی جدید در کشور باشد  داشتن بصیرت و در خط امام و رهبری بودن مهمترین خصسصه ای است که می تواند دشمن را مایوس نا امید کند.

تعداد بازدید از این مطلب: 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


سالروز شهادت امام حسن عسکری(ع) تسلیت باد

امام عسکرى، یازدهمین پیشواى شیعیان، در سال 232 ه'. ق چشم به جهان گشود (1). پدرش امام دهم، حضرت هادى - علیه السلام - و مادرش بانوى پارسا و شایسته، «حُدَیثه»، است (2) که برخى، از او بنام «سوسن» یاد کرده‌اند (3). این بانوى گرامى، از زنان نیکو کار و داراى بینش اسلامى بود و در فضیلت او همین بس که پس از شهادت امام حسن عسکرى - علیه السلام - پناهگاه و نقطه اتّکاى شیعیان در آن مقطع زمانى بسیار بحرانى و پر اضطراب بود (4). از آنجا که پیشواى یازدهم به دستور خلیفه عباسى در «سامّرأ»، در محله «عسکر» سکونت (اجبارى) داشت، به همین جهت «عسکرى» نامیده مى‌شود (5). از مشهورترین القاب دیگر حضرت، «نقى» و «زکى» (6) وکنیه‌اش «ابو محمد» است. او 22 ساله بود که پدر ارجمندش به شهادت رسید. مدّت امامتش 6 سال و عمر شریفش 28 سال بود، در سال 260 ه' به شهادت رسید و در خانه خود در سامّرأ در کنار مرقد پدرش به خاک سپرده شد (7). خلفاى معاصر حضرت امام عسکرى - علیه السلام - در مدت کوتاه امامت خویش با سه نفر از خلفاى عباسى که هر یک از دیگرى ستمگرتر بودند، معاصر بود، این سه تن عبارتند از: 1 - المعتزّ بالله (252 - 255) 2 - المهتدى الله(255 - 256) 3 - المعتمد بالله(256 - 279) خلفاى عباسى که روز نخست به نام طرفدارى از علویان و به عنوان گرفتن انتقام آنان از بنى امیه قیام کردند، آنچه را که قبلاً به مردم وعده داده بودند، نادیده گرفته و مانند خلفاى بنى امیه و بلکه بدتر از آنان ستمگرى و خود کامگى را آغاز کردند. براى ارائه کارنامه سیاه خلفاى عباسى که با امام عسکرى - علیه السلام - معاصر بودند، ذیلاً به حوادث دوران حکومت‌و چگونگى زمامدارى آنان را به صورت فشرده اشاره مى‌کنیم: 1 - معتزّ وى فرزند متوکل عباسى است که پس از برکنارى مستعین در سال 252 زمام امور را به دست گرفت و راه پیشینیان را تعقیب کرد. پس از قتل متوکل، ترکان بر امور کشور مسلط شدند و به جاى اینکه خلیفه فرمانده آنان باشد، خلیفه را به زیر فرمان خود در آوردند، به گونه‌اى که اگر خلیفه به خواسته‌هاى آنان تن نمى‌داد، نقشه برکنارى یا قتل او را مى‌کشیدند. داستانى که ذیلاً یادآور مى‌شویم گواه این معنا است: روزى «معتز» گروهى از همفکران و محرمان اسرار خود را در مجلسى گرد آورد سپس ستاره‌شناسى را احضار کردند تا مدت خلافت وى را تعیین کند. در این موقع ظریفى که در مجلس بود، گفت: من بیش از ستاره شناس، از مدت خلافت و عمر او آگاهم. آنگاه نظریه خود رإ؛ ّّل چنین بیان کرد: تا روزى که ترکان هوادار خلیفه هستند و دوام حکومت او را بخواهند، او بر مسند خلافت مستقر خواهد بود و روزى که مورد خشم آنان قرار گیرد و علاقه آنان از او قطع شود، آن روز پایان حکومت او خواهد بود!(8) قتل معتزّ بر اثر نفوذ و تسلط ترکان در دربار خلافت، وضع به گونه‌اى بود که خلیفه یک مقام تشریفاتى بیش نبود ورتق وفتق امور عملاً در دست ترکان قرار داشت. روزى گروهى از ترکان وارد قصر معتز شدند و او را کشان کشان به اتاقى بردند، آنگاه او را با چوب و چماق کتک زده و پیراهنش را سوزاندند و او را در حیاط قصر زیر آفتاب نگه داشتند. آفتاب آن روز به قدرى گرم بود که زمین مانند تنور داغ بود و هیچ کس نمى‌توانست دو پاى خود را بر روز زمین بگذارد و ناچار بود به اصطلاح پا بپا شود. در این موقع ترکان او را از مقام خلافت خلع کردند و گروهى را بر این خلع گوه گرفتند. سپس به منظور قتل خلیفه معزول تصمیم گرفتند او را به یک نفر بسپارند تا در اثر گرسنگى و تشنگى و شکنجه‌هاى فراوان به زندگى او خاتمه دهد. بدین گونه خلیفه را در حالى که نیمه جانى در بدن داشت، در سردابى جا دادند و درب سرداب را با خشت و گچ مسدود کردند و معتز به همان حالت زنده به گور شد!(9) 2 مهتدى «مهتدى»، دومین خلیفه معاصر امام یازدهم، و چهاردهمین خلیفه عباسى بود که پس از قتل برادرش «معتز» در سال 255 ه' بر مسند خلافت تکیه زد. مهتدى نیز بسان برادر، استقلالى در کارها نداشت و پیوسته بازیچه دست ترکان دربار عباسى بود. مهتدى، در قیاس با دیگر خلفاى عباسى، فردى معتدل بود، و از نظر اخلاق و رفتار بى شباهت به «عمر بن عبدالعزیز» در میان خلفاى بنى امیه نبود. او گاهى مى‌گفت: در میان خلفاى اموى حداقل یک فرد پاکدامن (عمر بن عبدالعزیز) وجود داشت، براى ما بسیار شرم آور است که در میان خلفاى عباسى کسى شبیه و مانند او نباشد؛ ازینرو او نیز همچون عمر بن عبدالعزیز تا حدودى به شکایات مردم رسیدگى مى‌کرد و در غذا و لباس و امور اقتصادى میانه روى را رعایت مى‌نمود. او پس از رسیدن به خلافت، دربار را از مظاهر تشریفات و اشرافیگرى پاکسازى و بساط میگسارى را جمع کرد. مورخان در این زمینه داد سخن داده او را به این مناسبت ستوده‌اند (10). البته به نظر مى‌رسد که انگیزه مهتدى در این حرکت، ملاحظات اجتماعى و سیاسى بوده است. او این معنا را درک مى‌کرد که در جامعه اسلامى افرادى به مراتب از او بهتر و آگاهتر و شایسته‌تر وجود دارند و با وجود چنین شخصیتهایى او باید زمام کار مسلمانان را به آنان بسپارد و خود از صحنه سیاست و زمامدارى کنار برود و با این ژستها مى‌خواست پایگاه مردمى پیدا کند، وگرنه شخصى که به قول برخى از مورخان، روزها روزه مى‌گرفت و با نان و سرکه و نمک افطار مى‌کرد (11)، باید آنچنان هوسهاى نفسانى خویش را سرکوب کرده باشد که خلافت را به چیزى نخرد، در صورتى که مى‌بینیم او تا آخرین لحظه عمر و تا روزى که مانندبرادر خود معتز کشته شد، بر مسند خلافت تکیه زده بود. تاریخ از این زمامداران زیاد دیده و بسیار بعید است که این نوع کارها انگیزه الهى داشته باشد. روشنترین گواه بر دنیاطلبى و طغیانگرى مهتدى این است که وى امام عسکرى را به زندان فرستاد و در دوران حکومت او تا شبى که کشته شد امام در زندان به سر مى‌برد و حتى تصمیم داشت امام را به قتل برساند. سومین خلیفه معاصر امام عسکرى - علیه السلام - معتمد عباسى است. چهار سال از دوران امامت حضرت عسکرى - علیه السلام - در دوران حکومت او سپرى شده است. معتمد در سال 229 متولد شد و در سال 256 به وسیله ترکان به خلافت رسید و در سال 279 در گذشت. اگر مورخان درباره مهتدى (پسر عموى معتمد) (13) مطالبى تمجیدآمیز نوشته و تا حدى او را ستوده‌اند، در مقابل، در بیان فساد اخلاق معتمد داد سخن داده‌اند و اتفاق نظر دارند که او شیفته عیاشى و خوشگذرانى بود و آنچه براى او مطرح نبود کار و گرفتاریهاى مردم بود. از این جهت مردم نیز از او روى گردان بودند و چشم امید به برادر او «موفق» (طلحه) دوخته بودند زیرا به علت آنکه او بشدت در فساد اخلاق و شهوات غوطه ور شده بود(14)، برادرش «موفق» زمام امور را به دست گرفته بود. مورخان در باب اقتدار «موفق» در عصر معتمد مى‌نویسند: گرچه زمام خلافت بظاهر در دست «معتمد» بود، اما در واقع گرداننده خلافت «موفق» بود و براى معتمد از خلافت نامى بیش نبود. اوضاع سیاسى، اجتماعى عصر امام عسکرى (علیه السلام) چنان که دیدیم، خلفاى عباسى از هر گونه اِعمال فشار و محدودیت نسبت به امامان دریغ نمى‌کردند و این فشارها در عصر امام جواد و امام هادى و امام عسکرى در سامّرأ به اوج خود رسید. شدّت این فشارها به قدرى بود که سه پیشواى بزرگ شیعه که در مرکز حکومت آنها (سامّرأ) مى‌زیستند، با عمر کوتاهى جام شهادت نوشیدند: امام جواد در سن 25 سالگى، امام هادى در سن 41 سالگى و امام عسکرى در سن 28 سالگى که جمعاً 92 سال مى‌شود؛ و این حاکى از شدّت فشارها و صدمات رسیده بر آنها مى‌باشد. ولى در این میان، فشارها و محدودیتهاى زمان امام حسن عسکرى، به دو علّت، از دو پیشواى دیگر بیشتر بود: 1- در زمان امام عسکرى - علیه السلام - شیعه به صورت یک قدرت عظیم در عراق درآمده بود و همه مردم مى‌دانستند که این گروه به خلفاى وقت معترض بوده و حکومت هیچ یک از عباسیان را مشروع و قانونى نمى‌داند، بلکه معتقد است امامت الهى در فرزندان على - علیه السلام - باقى است، و در آن زمان شخصیت ممتاز این خانواده امام حسن عسکرى - علیه السلام - بود. گواه قدرت شیعیان، اعتراف وزیر «معتمد» عباسى، به این موضوع است. توضیح اینکه پس از شهادت حضرت عسکرى، برادرش جعفر «کذّاب» نزد عبید الله رفت و گفت: منصب برادرم را به واگذار، من در برابر آن سالیانه بیست هزار دینار به تو مى‌دهم. وزیر به او پرخاش کرد و گفت: احمق! خلیفه آن قدر به روى کسانى که پدر و برادر تو را امام مى‌دانند، شمشیر کشید تا بلکه بتواند آنان را از این عقیده برگرداند، ولى نتوانست، و با تمام کوششهایى که کرد توفیقى به دست نیاورد، اینک اگر تو در نظر شیعیان امام باشى نیازى به خلیفه و غیر خلیفه ندارى واگر در نظر آنان چنین مقامى نداشته باشى، کوشش ما، در این راه کوچکترین فایده‌اى نخواهد داشت. (16) 2 - خاندان عباسى و پیروان آنان، طبق روایات و اخبار متواتر، مى‌دانستند مهدى موعود که تار و مار کننده کلیه حکومتهاى خود کامه است، از نسل حضرت عسکرى - علیه السلام - خواهد بود، به همین جهت پیوسته مراقب وضع زندگى او بودند تا بلکه بتوانند فرزند او را به چنگ آورده و نابود کنند (همچون تلاش بیهوده فرعونیان براى نابودى موسى!) چنانکه در جریان شهادت امام توضیح خواهیم داد. به دلائل یاد شده در بالا، فشار و اختناق در مورد پیشواى یازدهم فوق العاده شدید بود و از هر طرف او را تحت کنترل و نظارت داشتند. حکومت عباسى به قدرى از نفوذ و موقعیت مهم اجتماعى امام نگران بود که امام را ناگزیر کرده بود هر هفته روزهاى دوشنبه و پنجشنبه در دربار حاضر شود.(17)(18) دربار عباسى به قدرى وحشت داشت که به این مقدار کفایت نکرد، بلکه «معتز» امام را بازداشت و زندانى کرد (19) و حتى به «سعید حاجب» دستور داد امام را به سمت کوفه حرکت داده و در راه او را به قتل برساند، ولى پس از سه روز، ترکان، خودِ او را به هلاکت رساندند(20)/ پس از او «مهتدى» نیز امام را بازداشت و زندانى کرد و تصمیم به قتل حضرت داشت که خداوند مهلت نداد و ترکان بر ضدّ او شوریدند و وى را به قتل رساندند (21)

امام عسکرى، با وجود همه این فشارها و کنترلها و مراقبتهاى بى وقفه حکومت عباسى، یک سلسله فعالیتهاى سیاسى و اجتماعى و علمى در جهت حفظ اسلام و مبارزه با افکار ضد اسلامى انجام مى‌داد که مى‌توان آنها را بدین گونه خلاصه کرد: 1 - کوششهاى علمى در دفاع از آیین اسلام و ردّ اشکالها و شبهات مخالفان، و نیز تبیین اندیشه صحیح اسلامى،

2- ایجاد شبکه ارتباطى با شیعیان مناطق مختلف از طریق نمایندگان و اعزام پیکها و ارسال پیامها

،3 - فعالیتهاى سرّى سیاسى بر رغم تمامى کنترلها و مراقبتهاى حکومت عباسى،

4 - حمایت و پشتیبانى مالى از شیعیان، بویژه یاران خاص خود،

5 - تقویت و توجیه سیاسى رجال و عناصر مهم شیعه در برابر مشکلات،

6 - استفاده گسترده از آگاهى غیبى براى جلب منکران امامت و دلگرمى شیعیان،

7 - آماده سازى شیعیان براى دوران غیبت فرزند خود امام دوازدهم/

تعداد بازدید از این مطلب: 109
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


بسیج عصاره ملت و نماد افتخار و اقتدارملت ایران

 

در انقلاب اسلامی ایران تشکیل بسیج تبلور عینی انسانهای مومن و مبارکی است که در سایه تبیین رسالت در این روزگار استعداد های فطری شکوفا شد و برای قیام به قسط حرکت کردند و یک بار پتانسیل انقلاب و جبهه حق را در تاریخ متبلور ساختند.

 بسیج معنایی است بس شگرف و مفهومی بس عمیق که حاوی ارزشها و آرمانهای خدایی است و همان لشکر مخلص خداست که به همراه پیامبر در تمامی صحنه ها و مصافها حضور داشت و در عصر انقلاب و جنگ تحمیلی جانانه وارد میدان شد و از ناموس و شرف و دین ملت ایران دفاع نمود و رشادت و حماسه را برای مردم جهان به نمایش گذاشت.

بسیج جایگاهی است ملکوتی که امام عزیز آن را مدرسه عشق و مکتب شاهدان و عاشقان  یاد کرده است و فرموده اند بسیج معراج اندیشه پاک اسلامی است. مکانی است برای آموختن و چگونه زیستن که دوکوهه ها و قلاویزان و فکه ها  و بالاتر شلمچه و دهلاویه نشان از بی نشانی نامداران عاشق و عارف می کند.

 حقیقتابسیج در همه صحنه  در تقابل با دشمن درونی و داخلی و دشمن بیرومنی در جنگ 8 ساله دفاع مقدس یرفراز بیرون آمد. ا اخلاص و ولایت مداری و تبعیت از رهبری زمان و در صحنه بودنش است که بسیج و نام ان در جهان متبلور و درخشان می شود نامش رعشه بر اندام دشمنان می اندازد  لذا ضمن یا و نام پیر و مراد امام عارفان بزرگ بسیجی جهان جضرت امام خمین(ره) و گرامیداشت یاد و نام شهدای بسیج و ایثارگران انقلاب اسلامی این هفته بسیج را به همه بسیجیان تبریک و تهنیت عرض می شودو

 

تعداد بازدید از این مطلب: 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


جنایت داعش در فرانسه و ترویج موج اسلام هراسی در غرب

حادثه حمله تروریستی در فرانسه که منجر به کشته  و مجروح شدن قریب 500 نفر در فرانسه در یک مراسم که داعش مسئولیت این حمله را پذیرفته است اذهان همه مردم بخصوص مردم غرب و فرانسه را به این مسئله سوق داد که وجود گروه تروریستی داعش یک گروه خطرناک در جهان است و برای آن به مقابله برخواست. گروهی که خود دست پرورده و حامی آن در منطقه بودند اکنون کار تروریستی آنان به کشورهای اروپایی رسیده است اولاند رئیس جمهور فرانسه که در دوسال پیش از گروه داعش حمایت می کرد و فت ما به مخالفان خود در سوریه حمایت می کنیم دیروز ضمن عصبانیت ، تیغ حملات خود را به اسلام  نشانه گرفت و یک بار اسلام هراسی را متوجه ملت خود کرد. اوباما  که بارها از داعش حمایت خود را اعلام کرده بود در سخنانی شبیه به اولاند فرمود که اسلام گروههایی خطرناک و قسی القلب زیاد دارد.

 اما جای این سوال است  حامیان مالی و تسلیحاتی این گروه در جهان چه کسانی هستند کشورهایی که سلاح و تدارکات در اختیار این گروه قرار می دهند و روز به روز مسلمانان را در عراق و سوریه و افغانستان و دهها کشور مسلمان می کشند و موجب رعب و وحشت و آوارگی مردم این سرزمین ها شده اند چه کسانی هستند؟  غربی ها و مردم فرانسه و دیگر ملل خصوصا امریکا بدانند که آنان سگ های هاری  را تربیت کرده اند که اکنون خود آنان را دریده است و دیر و یا زود اگر اقدامی در مبارزه با انان نکنند مسلما ترور و خون ریزی کشورهای انان را در خواهد گرفت. امروز نجات کشور سوریه و عراق و دیگر بلاد اسلامی حتی اروپایی مبارزه  داعش  بیرون راندن و پاکسازی این بلاد  از گروه داعش است که تا صلح و سازش در جامعه حکمفرما شود . اسلام دین رحمت و مهربانی است هیچگاه بدنبال خونریزی و جنگ نبوده است  و این همه جنایت و خونریزی نتیجه  سیاست ها  توطئه های دشمنان در جهان اسلام است. اما غربی ها و مردم فرانسه بدانند مسلمانان جهان از این عمل خفت بار داعش تنفر و بیزاری جسته و خواهان مقابله با گروه داعش هستند

تعداد بازدید از این مطلب: 66
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


لایحه خروج از رکود اقتصادی یادر رکود باقی ماندن اقتصاد

بلاخره بعد از چند ماه وعده دولت که لایحه خروج از رکود اقتصادرا ارائه خواهد داد تا اقتصاد ایران رونق بگیرد با اعطای وام خرید کالا و خرید خودرو به سر رسید که تا با  اعطای این وام به ظاهر بلند اما کوتاه بتواند هم قدرت خرید مردم را بالا ببرد و هم اقتصاد ایران رونق بگیرد . هرچند نفس این عمل خوب است اما همه راه حل اقتصاد ایران نیست اگر شاید مردم با دریافت وام بتوانند به قدرت خرید یک خودرو یا لوازم زندگی دست یابند  اما گرفتار پرداخت وام با اقساط بالا خواهند سد که خود یک آسیب به اقتصاد خانواده است وامی که بعد از 7 سال باز پرداخت با احتساب سود 16درصدکمتر از وام اصلی نخواهد بود.

 این طرح علاوه بر انکه به بنیان اقتصاد خانواده بکند سبب سود و منفعت بانک های عامل و شرکت های تولید کنند خواهد شد . جای سوال است آیا مگر قبل از این مردم از طریق اقساط با وام مناسب  نسبت به خرید کالا و خودرو اقدام نمی کردند؟ مسلما  بسیاری از شرکت های خودرو ساز مانند سایپا و ایران خودرو اقدام به این وام می کردند اما اقتصاد کشور از رکود خارج نشد؟ گذشته از این همه مشکل اقتصادی مردم درخرید خودرو و وام کالا نیست چند درصد مردم خواهان خرید خودرو و یا لوازم زندگی باشند. مشکل ارزاق مردم با کدام لایحه حل می شود؟ با کدام طرح می توان مشکل بیکاری ، طلاق را حل کرد؟ دولت مردان و اقتصاد دانان باید در طی طریق اول معیشت مردم و سپس بکاری را درنظر بگیرند بعد خودرو و لوازم زندگی. اتکا به اقتصاد مقاومتی و کاهش واردات قند و برنج و چای و بنزین  و دیگر اقلام زنذگی جز لایحه رکود باشد .

تعداد بازدید از این مطلب: 68
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


8 آبان سالروز شهادت شهید حسین فهمیده گرامی باد

 

 

 

تعداد بازدید از این مطلب: 63
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


محرم و راز جادانگی آن
ماه محرم و فرا رسیدن آن ایجاد یک شور حماسی و مذهبی در بین جامعه است. ماه محرم می رسد پرچم های عزای امام حسین بر سردرب مساجد و تکایا و محلات شهر و روستا نصب می شود و انسانها با پوشیدن لباس سیاه عشق و ارادت خود را به امام حسین و یاران او نشان می دهند راستی چه رازی است که هرسال محرم پرشکوهتر برگزار می شود و با انکه قریب 14 قرن از این حادثه می گذرد انگار همین دیروز واقعه عاشورا تکرار می شودنه جهان تشیع بلکه دیگر مذاهب از اهل سنت نیز برای امام حسین(ع) مجالس برگزار می کنند و صدقه می دهند.دراقع راز جاودانگی محرم در دیانت و اسلامیت نهفته است امام حسین قیام کرد تا سنمت رسول خدا در جامعه جاری و ساری بماند. امام قیام کرد تا از انحراف اسلام جلوگیری نماید اسلامی که معاویه و سپس فرزند ناخلفش یزید مروج ان بود اسلام فسق و فجور و اسلام زر و زور . امام قیام کرد تا ماهیت خاندان اموی و یزید که نمونه جوان جاهلی بود و از هیج نوع جنایتی دریغ نمی کرد و بازی با حیوانات و نوشیدن شراب کار روزمره او بود. قیام امام حسین(ع) باعث بیدار شدن دلهای خفته و خموشی بود که اسلم و مسلمانی خود را در زر و سکه می دیند و خشوع و خضوع انان در درهم و دینار بود. امام حسین با این قیام وبیعت با یزید را ننگ دانست و در راه قیام نه تنها خود بلکه 72 تن ازیاران خود را در راه اسلام فدا نمود تا تاریخ گواه قساوت و بی رحمی یزید و ابن زیاد و شمر و عمربن سعد باشد. شنیدن و خاندن صحنه غمبار کربلا موجب راز جاودانگی این محرم وصفر شده است. نکته دیگر جاودانگی محرم در عبرت پذیری است عبرت از مردمانی که خود امام را به شهر و دیار خود دعوت نمودند اما همان مردمان تیغ بر روی امام کشیدند وسنگ نیزی بر امام پرتاب کردند تا جایی که امام فرمود اگر دین ندارید آزاد مرد باشید. از طرف دیگر اخلاص 72 تن از یاران با اخلاص اوست. با انکه امام بیعت خود را از انان برداشت اما با ایثار و شجاعت پای در رکاب امام جنگیدند و به شهادت رسیدند تا امام تنها نباشد. همان جمله ای که امام فرمود بهتر شما مردمانی در تاریخ سراغ ندارم. راز دیگر جاودانگی محرم صبر و متانت کاروان اسیران کربلا بود که همگی پیام رسان پیام انقلاب حسین(ع) بودند خطبه خوانی های حضرت زینب(س) و امام سجاد (ع) در شهر کوفه و شام چنان شعله ای در دلها زانه کشید که تا قیامت خاموش نشدنی است. امروز رسالت محرم بر دوش ماست معرفی اسلام حقیقی. در عصری که اکنون در ان سپری می شویم اسلام های متفاوت در جهان قرائت می شود. اسلامی که داعش با جنگ و خشونت و خونریزی مروج ان اتست و اسلامی که عربستان و آل سعود وآمریکا و اسرالئل و انگلیس مروج ان هستند و هروز با ترویج گروه های تکفیری جنگ برادر کشی را در میان مسلمانان به راه می اندازند . امید ان داریم با ظهور حضرت مهدی جهان از لوث وجود کفار و یهود پاک گردد و دین خدا در جامعه جاری شود
تعداد بازدید از این مطلب: 73
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0



عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود